Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Zondag 15 november: Black Label Society en Diablo Blvd naar Doornroosje

De Amerikaanse metalband Black Label Society met de legendarische gitarist Zakk Wylde komt voor een exclusieve show naar Nijmegen. De inmiddels 47-jarige Amerikaanse rockheld is de laatste jaren vaste gast op diverse festivals als Graspop en Download, maar clubshows zijn schaarser aan het worden. De band staat voor heavy, melodieuze songs met ijzersterke riffs, grooves en messcherpe gitaarsolo’s, die soms worden afgewisseld met indrukwekkende ballads. Met de negende plaat ‘Catacombs of the Black Vatican’ nog vers in het geheugen zal de grote zaal deze avond ontploffen.

Diablo Blvd is al een decennium actief maar pas sinds hun derde album ‘Follow The Deadlights’ (2014) gaat het erg hard met de band rondom de bekende stand-up comedian Alex Agnew. De zanger concentreert zich dan ook tegenwoordig 100% op zijn band en wist een deal te bemachtigen met ’s werelds grootste metal label, Nuclear Blast.

Meer info en kaarten: http://www.doornroosje.nl

Deel: