Het tweede album van de Australische rockband 5 Seconds of Summer, ‘Sounds Good Feels Good’ is op nummer één in de Nederlandse albumlijst binnengekomen. Dat lukte eerder ook al met hun debuutalbum ‘5 Seconds of Summer’. De band, waarvan de single ‘Hey Everybody’ nu veel op de radio te horen is, zal op 11 november aanstaande te gast zijn bij Humberto Tan in RTL Late Night.

Uitverkochte concerten 5 Seconds of Summer in de Ziggo Dome

Volgend jaar doet 5 Seconds of Summer Amsterdam opnieuw aan voor twee concerten. Omdat het eerste concert op 21 mei 2016 in Ziggo Dome binnen 20 minuten was uitverkocht, is er deze week een tweede show op 22 mei 2016 aangekondigd.

Net als op het debuutalbum werkte de band weer met rockveteraan John Feldmann (producer voor o.a. All Time Low, Good Charlotte, Boys Like Girls) Dit heeft geresulteerd in een album vol adrenaline-geinjecteerde poprock. Energiek en melodieus. Het viertal heeft zich drie maanden teruggetrokken in een studio in Los Angeles, waar ze fulltime gewerkt hebben aan het schrijven en opnemen van het album. Het is een album waar ze hun hele hart en ziel in gestopt hebben en de band is er dan ook meer dan trots op. Het is een waardige opvolger van hun titelloze debuutalbum, waar er inmiddels meer dan 3 miljoen van verkocht zijn.

Na een zomer intensief touren met de ‘Rock Out With Your Socks Out Tour’ heeft de band bewezen dat hun energieke liveshow een van de belangrijkste aspecten van hun succes is, en met deze nieuwe tour zullen ze dat opnieuw bewijzen.

Deel: