Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Woensdag 7 oktober: Take That in Ziggo Dome Amsterdam

Als drietal is Take That nog steeds een van de meest succesvolle bands uit Groot Brittannië. Mark Owen, Gary Barlow en Howard Donald behaalde in thuisland Engeland  hun 13e nummer 1 hit met de single These Days, afkomstig van het nieuwe album III waarmee ze ook nog eens hun zesde nummer 1 notering behaalde in de Britse albumchart.

De band staat bekend om hun memorabele en spectaculaire live producties. Tijdens hun vorige shows werden de fans al getrakteerd op circusartiesten, hologrammen, een reusachtige olifant en een 18 meter grote robot. Ook hun nieuwe show belooft weer een waar feest voor de fans te worden met oude en nieuwe hits en vol met spectaculaire verrassingen en showelementen. (bron: Ziggo Dome)

Meer info en kaarten: http://www.ziggodome.nl/agenda/

Deel: