Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Zondag 4 oktober: Powerwolf in Doornroosje Nijmegen

Vanavond maar liefst drie grote namen uit de Duitse metal scene. Met een voorliefde voor vampieren, weerwolven en beschilderde gezichten is de Duitse Melodieuze power metalband Powerwolf een van de meest bijzondere acts in het genre. Hun album ‘Preachers of the Night’ haalde een nummer één positie in de Duitse albumcharts, iets wat uniek is voor een metalband. Daarna heeft Powerwolf op diverse grote Europese festivals gestaan zoals Graspop, Wacken en Hellfest. Degene die al eerder bij een Powerwolf show aanwezig is geweest weet dat het een overdonderende ervaring wordt!

De band neemt  Orden Ogan en Xandria mee op hun tour.  Xandria is geen onbekende naam in het female fronted metalgenre,. Orden Ogan staat vooral bekend om zijn sensationele powermetal.

Meer info en kaarten: http://www.doornroosje.nl/agenda/

Deel: