Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Vrijdag 2 oktober: Kenny B  in Effenaar Eindhoven

Kenny B woont tegenwoordig in Tilburg, maar de zanger heeft in thuisland Suriname al veel nummer 1 hits op zijn naam staan. Kenny zingt eigenlijk nog maar net in het Nederlands want zijn vorige hits waren in het Engels, Aucaans en Sranantongo. Zijn eerste single, ‘Als Je Gaat’, die hij begin dit jaar uitbracht werd grijs gedraaid op de radio en zijn tweede single, ‘Parijs’, debuteerde zelfs in de bovenste helft van de Mega Top 50.

Ondertussen is hij te gast geweest in o.a. DWDD en RTL Late Light, waar hij de Surinaamse André Hazes werd genoemd. Kenny B brengt heerlijke reggae, pop en dancehall met een zwoele, Caribische vibe.

Meer info en kaarten: http://www.effenaar.nl/agenda

 

Deel: