Anouk, die al bijna twintig jaar lang de hitlijsten vult met haar singles en albums, waaronder het met vier keer platina bekroonde ‘Together Alone’, is een van de meest veelzijdige en invloedrijke artiesten die ons land rijk is. Nummers als ‘Nobody’s Wife’, ‘Michel’, ‘Lost’ en ‘Birds’ zijn in het collectief muziekgeheugen gegrift.

ANOUK.GH_.1024PX.INSTA_.24AUGDe 30 grootste hits van de Haagse zangeres zijn nu gebundeld op ‘Anouk: Greatest Hits’. De verzamelaar, die op vrijdag 6 november uitkomt, bevat eveneens de twee meest recente singles ‘New Day’ en ‘Dominique’. Anouk speelde haar eerste Nederlandstalige nummer – een “ode aan haar grote liefde”, zoals ze het zelf omschrijft – onlangs voor het eerst live tijdens een concert in de Bijlmer Bajes.

Anouk’s videoclip voor ‘Dominique’

In de officiële videoclip van ‘Dominique’ zien we Kenny B en Rachel Hazes als de ouders van twee tieners wiens kalverliefde steeds explosievere vormen aanneemt. De single, die vanochtend zijn radiopremière beleefde, is vanaf vandaag verkrijgbaar.

Deel: