Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Woensdag 9 september:  Con Brio in Tivoli/Vredenburg Utrecht

 De Amerikaanse soul-/funkband Con Brio is het levende bewijs van de power of soul. Aangejaagd door de 21-jarige frontman Ziek McCarter , die met zijn indrukwekkende stem en als volbloed soulman met de Con Brio-sound op één lijn ligt met de hardcore funk grootheden als Sly & The Family Stone en James Brown. Maar er is ook goed geluisterd naar meer hedendaagse R&B-vernieuwers als D’Angelo en Prince.

Con brio betekend zoveel als “extra, levendig”. Een naam die de band eer aandoet omdat de soul diep geworteld zit in de bandleden. Verwacht een spetterende show met een strakke ritme- en blazerssectie, vlammend gitaarwerk en duimendik Hammond geluid die zelfs de grootste pessimist nog doet stralen. Hoe kan dat ook anders met hun zojuist verschenen debuut ep getiteld ‘Kiss the sun’.

Meer info en kaarten: https://www.tivolivredenburg.nl/nl/

Deel: