Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Woensdag 26 augustus: The Districts in Doornroosje Nijmegen

The Districts is in 2009 ontstaan in Pennsylvania in de Verenigde Staten. De indierockband bestaat uit zanger en gitarist Rob, bassist Connor , drummer Braden en Pat op gitaar en de heren laten zien en horen hoe bezield muziek kan zijn met louter gitaren, bas, drums en zang. En vooral die laatste maakt grote indruk door de passie in de stem van Rob Grote dei hoog boven het maaiveld uitsteekt.

Je vindt The Districts op het punt waar The Band, The Strokes, The Black Keys, Kings of Leon en Pavement elkaar kruisen. Begin dit jaar verscheen hun debuutalbum ‘A Flourish and A Spoil Out’. Verschillende stijlen als blues, folk, country, pop en rock ‘n’ roll vinden elkaar in pretentieloze en enthousiastepopsongs.

Meer info en kaarten: http://www.doornroosje.nl/agenda/

Deel: