Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

 Zaterdag 22 augustus: Ras Iba & Tritson Palma  in Bibelot Dordrecht

Vanavond een nieuwe editie van Reggae Central met een unieke line-up. Met  ‘new roots’ uit de US Virgin Islands en ‘old skool’ Jamaican roots reggae.

Ras Iba heeft een sound die doet denken aan bands als Midnite, Dezarie en Bambu Station. De zanger is afkomstig uit de Amerikaanse Maagdeneilanden dat ook wel als de bakermat van de hedendaagse roots reggae gezien. De TwoRoots band begeleidt de zanger.

Tritson Palma brengt ‘old skool’ roots reggae uit Jamaica. Hij begon op 8 jarige leeftijd als achtergrondzanger voor Sugar Minott, zong met Earl “Chinna” Smith en nam zijn eerste single “Love Is A Message” op voor Bunny Lee.. Deze zomer staat hij op diverse grote festivals zoals Reggaejam (DE) en het One Love festival (UK). Vanavond wordt hij begeleid door de Asham band.

Meer info en kaarten: http://www.bibelot.net/

Deel: