Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Zondag 9 augustus: Katzenjammer in Openluchttheater Caprera Bloemendaal

 Katzenjammer is alles behalve een poezelige meisjesband. Deze vier Noorse femmes fatales maken vrolijke, energieke folkpop met de meest uiteenlopende instrumenten: accordeon, bass balalaika, fluit, ukulele, melodica… De teller staat inmiddels op 25. De band zorgt voor een wervelwind aan stijlen: o.a. balkan, pop, rock, folk, bluegrass, ska, country en punk worden moeiteloos afgewisseld. De dames verwisselen onderling van instrumenten en de energie spat van het podium.

De vier vrouwen zijn na 4 jaar terug met hun nieuwe album ‘Rockland’. Met sensationele live shows  die nog betoverender wordt in de prachtige omgeving van Openluchttheater Bloemendaal dat zich midden in hartje natuur bevindt!

Meer info en kaarten: http://www.openluchttheaterbloemendaal.nl/programma

Deel: