Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Donderdag 6 augustus: Slum Village  in Melkweg Amsterdam

Slum Village is een Amerikaanse hip hop-groep uit Detroit. De band werd gesticht door de rappers Baatin T3 en producent-rapper J Dilla. Slum Village kenmerkt zich door het authentieke geluid van de rappers en de productionele kwaliteiten, meestal afgeleid van de legendarische producer J.Dilla. Slum

Hub gedeelde  liefde voor hiphop bracht hen samen en al rap werden ze populair in de underground Detroit hiphopscene. Door hun album ‘Vol 1’ uit 1996 werden ze opgemerkt door A Tribe Called Quest waarvoor ze als support mee mochten toeren en zo een eigen naam wisten op te bouwen.

Meer info en kaarten:  http://www.melkweg.nl/nl/agenda

 

Deel: