Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Woensdag 15 juli: Raury in Melkweg Amsterdam

Raury is een bijzondere singer-songwriter uit Atlanta die van alle markten thuis is: funk, soul, hiphop en folk vloeien moeiteloos in elkaar over. Hij kwam in de alom gerespecteerde lijst van BBC’s Sound of 2015 terrecht en wordt met zijn 18 jaar nu al bestempeld als een wonderkind waarvan de wereldster status binnen handbereik ligt.

Zelf omschrijft hij zijn muziek zelf als World Music. Muziek met een boodschap. Als één van de hoogtepunten van SXSW kreeg hij een nominatie voor BBC’s sound of 2015

Meer info en kaarten:  http://www.melkweg.nl/nl/agenda

 

Deel: