Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Maandag 13 juli: The Trevor Horn Band in Paradiso Amsterdam

De Trevor Horn Band is een supergroep rond Trevor Horn op bas en vocalen, Steve Lipson op gitaar, Lol Creme op gitaar en vocalen en Ash Soan op drums. Opgericht in 2006 als Producers en in 2012 kwam hun debuutalbum ‘Made in Basing Street’ uit. De Trevor Horn Band is op tournee met niet de minste gastzangers, waaronder Seal (die er vanavond ook bij zal zijn). Trevor Horn was dé man die het pompeuze, elektronische geluid van de jaren tachtig bepaalde.

Een kleine greep uit de artiesten met wie Trevor Horn samenwerkte: Cher, Tina Turner, Lisa Stansfield, Tom Jones, en Paul McCartney,

Meer info en kaarten:  http://www.paradiso.nl/

 

Deel: