Lowlands heeft het jaarlijkse filmprogramma vandaag bekend gemaakt. Naast horror, sci-fi en humor staan dit jaar ook de semi-docu’s over twee leden van de ’27 Club’ op het programma. De veel besproken films over het leven van Amy Winehouse en Kurt Cobain zullen te zien zijn in de Echo op Lowlands

AMY (Asif Kepedia, 2015)

AMYAmy is het verhaal van zangeres en zesvoudig Grammy-winnares Amy Winehouse, in haar eigen woorden. Aan de hand van nooit eerder vertoonde archiefbeelden en nooit eerder gehoorde nummers wordt een beeld geschetst van haar carrière en privéleven.

 

KURT COBAIN: MONTAGE OF HECK (Brett Morgen, 2015)

kurt-cobain-montage-of-heck-628Uit de meer dan tweehonderd uur aan materiaal en vierduizend pagina’s aan geschreven tekst maakte regisseur Morgen een intiem en bij vlagen ontroerend portret van de muzikant achter het rockicoon.

Op de website van Lowlands is uitgebreide informatie te vinden over de complete filmprogrammering en eerder aangekondigde acts zoals Ben Howard, Major Lazer, The Chemical Brothers, Underworld en Mark Ronson. Ook zijn de buitenoptredens, dans- en comedyprogramma inmiddels bekend. Binnenkort volgen er meer bevestigingen!

Van 21 t/m 23 augustus vindt op evenemententerrein Walibi Holland in Biddinghuizen de drieëntwintigste editie van A Campingflight to Lowlands Paradise plaats.

Deel: