Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Zaterdag 27 juni: Roots in the Park in Julianapark Utrecht

Vandaag staat het Julianapark weer een dag lang in het teken van roots, blues, americana, rock en soul. Met John Hiatt en zijn band The Combo is een wereldnaam binnengehaald die een éénmalig optreden in Nederland zal geven. En wat te denken van Ben Miller Band, ze speelden eerder al de HMH plat als special guest bij ZZ Top. Of Marc Broussard die onlangs bij RTL Late Night grote indruk maakte als “white soulman”.

Over soul gesproken, maar dan met een flinke scheut rhythm ’n blues: The James Hunter Six brengt het op zijn best. Dampende garage-blues komt van The Dirty Aces, intense blues en americana van zangeres Dayna Kurtz en ga zo maar door… Laat je een dag lang meenemen in de wereld van de soul, roots, americana en blues op Roots in the Park – zaterdag 27 juni, Julianapark Utrecht. Met presentator Jaap Boots en gast-DJ’s Jan Donkers en Miss Twist.  (Bron: Roots in the Park)

Meer info en kaarten:  http://www.rootsinthepark.com/

Deel: