Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Donderdag 18 juni: Israel Vibration in Bibelot Dordrecht

Bomboclat! Israel Vibration, één van de grootste rootsreggaeformatie aller tijden. Het trio vond elkaar door een gedeelde passie voor het rastafari-geloof en reggaemuziek. Sindsdien heeft Israel Vibration zich onsterfelijk gemaakt met massive tunes, heavy rhythms en positive vibrations. Voor het leven getekend weten de Jamaicanen al skankend op krukken hun spirituele boodschap aan het publiek over te brengen. Jah Bless!

De formatie ontstond in 1978 toen de door polio gevelde muzikanten elkaar ontmoetten in een rehabilitatiecentrum. Met strijdlustige culturele thema’s en de zware dub van hun begeidingsband Roots Radics brachten ze klassieker na klassieker uit. Albums als ‘The Same Song’ en ‘Strength of my Life’ zullen bij de echte reggaeliefhebber onmiddellijk irie feelings naar boven brengen. (Bron: Bibelot)

Meer info en kaarten:  http://www.bibelot.net/agenda

Deel: