Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Maandag 15 juni: Life Of Agony in Effenaar Eindhoven

Life of Agony is een Amerikaanse alternatieve metalband met een bewogen geschiedenis. Aanvankelijk  voorspelden de critici de band na hun debuutplaat in 1993, een grote carrière. Maar als transgender kon zanger Keith Caputo het grote succes niet aan en bezweek onder de druk en verdween de band van het toneel.

Vijftien jaar en twee reünies later is de originele bezetting weer bij elkaar en gaat Keith Caputo nu door het leven als Mina Caputo. Haar stem heeft niets aan kracht ingeboet. Dre intense emotionele zang van Mina wordt gecombineerd met een goede dosis metal/hardcore. Live doet de band keer op keer van zich spreken en vanavond kun je dat dus zelf komen ervaren in de Effenaar.

Meer info en kaarten:  http://www.effenaar.nl/agenda

Deel: