Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Donderdag 11 juni: Hellyeah in TivoliVredenburg Utrecht

De Amerikaanse Heavy metal supergroep Hellyeah komt weer naar Nederland . Na eerdere succesvolle support tours met Korn en Stone Sour en overtuigende shows op diverse festivals zoals Graspop Metal Meeting en Alcatraz Metal Festival, komen ze nu eindelijk voor een eigen headline show naar ons land. De band kent alleen maar leden die hun sporen in de muziek al meer dan verdiend hebben zodat we gerust van een supergroep kunnen spreken. Frontman Chad Gray bijvoorbeeld als zanger van Mudvayne, gitarist Tom Maxwell (Nothingface) en drummer Vinnie Paul (Pantera, Damageplan). Bassist Kyle Sanders (ex-Bloodsimple) maakt de band compleet.

Hellyeah staat voor no-nonsence groovemetal met catchy zanglijnen. De band was de afgelopen jaren in Nederland alleen nog maar te zien in voorprogramma’s van Korn en Stone Sour maar vanavond dus hun eerste headline show!

Meer info en kaarten:  https://www.tivolivredenburg.nl/nl/

Deel: