Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Vrijdag 5 juni: Jon Amor band in Bosuil Weert

Jon Amor speelde tot voor kort in The Hoax. Met de Jon Amor Blues Group keert hij terug  naar de essentie van de blues: puur, smerig, rauw, smeuïg, groovy en krachtig. Vergelijkingen met de The Black Keys en Jon Spencer Blues Explosion liggen voor de hand.

Na het succes van “Unknown Soldier” volgde het akoestische album; “Stories From The Crooked Room” dat in twee dagen werd opgenomen in Jon’s eigen woonkamer met Dave Doherty op gitaar, Chris Doherty bas, en Simon Small drums.  Een zeer succesvolle Europese tour en werden twee indrukwekkende albums opgenomen.

Momenteel bestaat de Jon Amor Band uit Mark Barrett (The Hoax) op de drums, Dave Doherty (Jon Amor Blues Group) op de basgitaar en Johnny Dyke op de keyboard.

Meer info en kaarten:  http://www.debosuil.nl/Definition/586965/588540_programma.aspx

Deel: