Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

 

Woensdag 15 april: Ewert and the Two Dragons in Doornroosje Nijmegen

 De uit Estland afkomstige band Ewert and the Two Dragons brak twee jaar geleden door met hun tweede album ‘Good Man Down’. Het geluid van Ewert and the Two Dragons ligt ergens tussen Iron & Wine, Arcade Fire en Alamo Race Track. Of een rustige versie van Mumford & Sons – zonder de grootse opbouw. Intieme, melodieuze  indiefolk met een rocktintje en gespeeld met ongebreidelde passie. Op Eurosonic maakten ze al grote indruk en ook hun tweede plaat ‘Good Man Down’ is een pareltje.

Na meerdere tours, besloot de band de tijd te nemen voor hun nieuwe langspeler. Deze zal dit voorjaar verschijnen en in het kader van deze nieuwe release gaat de band op Europese tournee. Na een uitverkochte show in Merleyn in 2012 en een optreden op Festival de Affaire, keren ze terug naar Nijmegen en nu dan in Doornroosje.

Meer info en kaarten:  http://www.doornroosje.nl/agenda/

 

Deel: