De line up van het Belgische festival Rock Werchter is met de laatste vier toegevoegde namen compleet. Op zaterdag 27 juni is CC Smugglers toegevoegd aan het programma. Terwijl er voor zondag 28 juni met Blaudzun, Leon Bridges en Catfish and The Bottlemen drie nieuwe namen zijn bevestigd.

De line up van deze editie is niet bepaald misselijk. Het festival heeft een aantal grote namen op het Mainstage staan als Foo Fighters, The Chemical Brothers, Mumford & Sons, Pharrell Williams, Lenny Kravitz en Muse. Daarnaast staan o.a. Florence & The Machine, The Script, Noel Gallagher’s High Flying Birds, Damien Rice, The Prodigy, Kasabian, Sam Smith, The War On Drugs, Ben Howard en Alt-J op de lijst van de line up van dit jaar. Bij elkaar heeft Rock Werchter dit jaar 79 namen die er zullen optreden.

Rock Werchter vindt dit jaar plaats vanaf donderdag 25 juni t/m zondag 28 juni. Het festival is bijna uitverkocht. Er zijn alleen nog maar dagkaarten verkrijgbaar voor vrijdag 26 juni.

Deel: