Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

 

Zondag 29 maart: Roosbeef in Effenaar Eindhoven

Roosbeef is een Nederlandse band rondom naamgever, singer-songwriter en toetseniste Roos Rebergen . Verder bestaat de band uit drummer Tim van Oosten, Tom Pintens op bas, en Tijs Delbeke (toetsen, gitaar, zang).

In februari 2015 verschijnt het derde album van Roosbeef, Kalf. Ook op dit album staan weer prachtige teksten. Hoewel er de laatste jaren veel Nederlandstalige zangeressen zijn ontsproten met vernuftige tongval, blijft (de inmiddels in Antwerpen woonachtige) Roos Rebergen toch een zeldzaam geval. Ze is een van de weinige muzikanten wier muziek een directe afspiegeling is van haar persoonlijkheid.

Belgische media: ”met haar unieke stem en prachtige teksten verovert ze hart na hart. Roos is zonder meer een van de wonderbaarlijkste zangeressen van het Nederlandstalige taalgebied en weet ons steeds te verrassen met bijzonder ontroerende performances.”

Meer info en kaarten:  http://www.effenaar.nl/agenda

 

Deel: