Wegens problemen in het tourschema van Olly Murs is hij genoodzaakt zijn show op 17 Mei in de Heineken Music Hall te verschuiven. De nieuwe datum is geprikt op 9 Juni en de reeds gekochte tickets blijven uiteraard geldig. Voor wie helaas deze nieuwe datum niet naar de show kan, kan zijn kaarten retouneren via ticketmaster.

Olly Murs werd in één klap bekend toen hij in 2009 auditie deed voor het zesde seizoen van The X Factor in Engeland. Simon Cowell vond het de gemakkelijkste ‘ja’ die hij ooit had gegeven. Daarna is het snel gegaan met de Engelse zanger. Inmiddels heeft Olly Murs drie multi platina albums, vier Engelse nummer 1 singles en uitverkochte Engelse arenatour op z’n naam staan. Ook verkocht hij in totaal al meer dan 10 miljoen platen.

Onlangs verscheen zijn nieuwe album ‘Never Been Better’, hierop staat ook zijn huidige hit ‘Wrapped Up’. Olly Murs trad voor het laatst op in Nederland in 2013 in een uitverkochte Melkweg en als special guest van Robbie Williams in de Arena.

Deel: