De geruchten ging al eerder. Maar vandaag is dan officieel bevestigd dat Melissa Etheridge op 11 juli zal optreden op Bospop in Weert.

De Amerikaanse zangeres brak in 1989 door met de hit ‘Like The Way I Do’. Daarna scoorde ze nog hits als ‘Bring me some water’ en ‘Must Be Crazy For Me’. Afgelopen najaar verscheen haar twaalfde studio album ‘This Is M.E.’ Op 28 april zal ze ook in Nederland zijn, want dan geeft ze een concert in TivoliVredenburg in Utrecht.

Bospop vindt dit jaar plaats op zaterdag 11 en zondag 12 juli op Evenemententerrein Weert Noord. Andere namen die dit jaar op het festival zullen optreden zijn o.a. Dream Theater, Fish, Europe, ZZ Top, Ed Kowalczyk, Anastacia, Racoon, Anathema, Jools Holland en Danko Jones. Tickets zijn al verkrijgbaar. Een weekendticket kost 100 euro, en een dagticket kost 65 euro.

Deel: