Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Donderdag 5 maart: Mister & Mississippi in Effenaar Eindhoven

Vorig jaar betoverde Mister and Mississippi Eindhoven al met een prachtshow in de Catharinakerk tijdens 3 Nights in Heaven. Later dit jaar komt het nieuwe album op de markt. De jonge folkband Mister & Mississippi werd in 2012 plotsklaps de talk of town. Hun sound op ‘We Only Part To Meet Again’ is nog steeds dromerig en dynamisch en belooft weer veel goeds voor een sfeervolle liveshow.

De bandleden van Mister & Mississippi ontmoeten elkaar tijdens een bandproject op de Herman Brood Academie, waar eerder ook al Tim Knol, Brownie Dutch en Mr. Polska aan studeerden. Nog geen jaar na oprichting wordt de Amsterdamse Popprijs binnen gesleept, speelt de band op de Popronde en omarmt ook 3FM het folkgeluid van de Utrechters. Na de release van het titelloze debuutalbum volgt onder andere een show op Lowlands, een 3FM Award en zelfs een Edison. Gerenommeerde muzikanten uit binnen- en buitenland, waaronder Blaudzun en Patrick Watson, vragen we band als support-act tijdens hun tour. Nederland is verknocht aan Mister & Mississippi

Meer info en kaarten:  http://www.effenaar.nl/agenda

Deel: