Het Deense festival Roskilde heeft al weer 22 nieuwe namen aan haar line-up toegevoegd, die al smullen was. Denk hierbij aan Muse, Pharrell Williams, Lamb of God, Mew, Nils Frahm, St. Vincent, The Tallest Man on Earth en The War on Drugs. Toegevoegd zijn een keur aan bands met verschillende muziekstijlen: Florence + The Machine (indie rock), Doomtree (indie hiphop), Disclosure (house), Noura Mint Seymali (psychedelische rock uit Mauritanië), King Gizzard & The Lizard Wizard (combinatie van psych-rock en shoegaze), Enslaved (black metal), Every Time I Die (metalcore), Kwamie Liv (singer-songwriter), G-Eazy (rapper), Chelsea Wolfe (singer-songwriter), Young and In the Way (metal), Yung (), Silvana Imam (hiphop), Alice Boman (singer-songwriter), Barrington Levy (reggae), Ought (post-punk), Pharmakon (noise), The Gaslamp Killer Experience (DJ), Ferro Gaita (Kaap Verdiaanse muziek), Le1f (rapper), Bareto (reggae/ska) en Kwabs (R&B).

Met deze 22 nieuwe namen komt het totaal aan reeds bekend gemaakte namen op 54. Nog 115 namen te gaan totdat alle 169 namen bekend zijn. We zullen je hier dus regelmatig op de hoogte houden van nieuwe namen. Het festival vind dit jaar plaats van 27 juni tot en met 4 juli, in Roskilde, Denemarken.

 

Deel: