Sam Smith heeft tijdens een concert in Toronto zijn fans laten weten dat hij weer vrijgezel is. Op het Canadese radiostation 99.9 Virgin Radio bevestigde hij woensdag dat zijn relatie voorbij is. Smith legt uit dat het lied ‘Good Thing’ gaat over het uitwissen van alle sporen van zijn ex in zijn leven. “Dit lied is deze dag ook heel speciaal voor mij, want ik heb vandaag hetzelfde moeten doen”, zei de zanger tegen zijn fans. Gisteravond plaatste Sam een foto op zijn Instagram, waarop hij met een sip gezicht en een glas wijn naar eigen zeggen “een verdrietige dag” heeft.

Vanochtend was Sam te gast in het radioprogramma van Mad Dog en Maura Grierson, in Canada. Grierson vraagt Smith of zijn vriend Jonathan Zeizel toestemming had om het inmiddels beruchte filmpje waarop Sam zingend onder de douche te horen is online te plaatsen. “Hij is niet mijn vriendje. Ik ben vrijgezel. Maar we gingen wel met elkaar uit, hij is een leuke gast”, aldus de zanger.

Op de vraag of zijn breuk met Zeizel zal leiden tot The Lonely Hour Part II, antwoordt Smith dat zijn nieuwe album juist een heel stuk vrolijker gaat zijn.

Kopfoto (c) Hans Kreutzer, archief Maxazine.nl

Deel: