Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Vrijdag 9 januari: The Deaf / Doornroosje Nijmegen

The Deaf kan tot een van de meest energieke, eigenzinnige, wilde en opwindendste live rock ‘n ‘roll bands van ons land gerekend worden.  Met de uitgave van hun tweede album vorig jaar, ‘The Deaf’,  tourt de band weer volop met hun garagepunkrock door ons land. De songs klinken misschien  iets traditioneler dan voorheen maar de wilde haren is de band nog lang niet verloren.

Met hun snoeihard spel, spannende Haagse beats en een hoop bravoure heeft de band in zijn korte bestaan al een ijzersterke  live reputatie opgebouwd. Dat belooft met Spike van Zoest als onnavolgbare frontman, Miss Fuzz op bas, Kit Carrera, drums en Midnight Mau die geregeld zijn orgel van alle kanten het podium laat zien, een authentieke avond vuige rock & roll.

Meer info en kaarten: http://www.doornroosje.nl/event/the-deaf/

Deel: