Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Zondag 28 december : Gers Pardoel/ Effenaar Eindhoven

Met zijn hitsingle ‘Ik Neem Je Mee’ en het debuutalbum ‘Deze Wereld Is Van Jou’ heeft Gers Pardoel alle records gebroken. Platina en de meeste succesvolle Nederlandstalige single ooit staan reeds op de naam van deze Nijmeegse rapper. De video bij het nummer is de best bekeken Nederlandstalige muziekvideo in de historie van Youtube, de teller staat inmiddels op ruim 16 miljoen views.

Vanavond staat hij in 013 met zijn nieuwe plaat ‘De Toekomst Is Van Ons’. Een party album en volgens Gers tevens ook een heel persoonlijke. De eerste single #VFD is een goed voorbeeld. Oude en nieuwe hits, hij speelt ze allemaal met band vanavond! Hiervoor neemt hij zijn band mee dus dat wordt een hoop energie op het podium.

Meer info en kaarten: http://www.effenaar.nl/agenda

Deel: