Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Dinsdag 16 december: War of the Worlds/ Heineken Music Hall

35 jaar gelden maakte Jeff Wayne het muziekalbum The War of the Worlds naar aanleiding van het gelijknamige boek van Herbert George Wells uit 1898. Het album vertelt het verhaal uit dit boek over een invasie door buitenaardse wezens van Mars begeleid door enkele muzikale nummers. In 2012 heeft Jeff Wayne de musical opnieuw bewerkt.

En nu keert het spektakel terug naar de Heineken Music Hall. Met de Black Smoke Band en het 36 koppige ULLAdubULLA strijkorkest onder leiding van Jeff Wayne.  Een ware sterrencast met oa Jason Donavan en Liam Neeson als de reusachtige, 3,35 meterhoge  3D hologram The Journalist.  Met veel vuurwerk, special effects en een enorme Martian Fighting Machine op het podium, die echte vlammen afvuurt en het publiek scant met zijn ‘bug-eyes’.

Meer info en kaarten: http://www.heineken-music-hall.nl/agenda/the-war-of-the-worlds1

Deel: