Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Vrijdag 12 december: Vanderberg’s Moonkings + The Road Home / Mezz Breda

Gitaarheld Adrian a.k.a. Adje Vandenberg, de man die onlosmakelijk verbonden is met wereldacts van weleer Vanderberg en Whitesnake, is na jaren afwezigheid in de muziek waarin hij zich toewijdde aan de schilderkunst, weer terug. En hoe! Ondanks de nieuw ingeslagen weg kroop het  bloed toch waar het niet gaan kon en dat resulteerde in zijn nieuwe band Vanderberg’s Moonkings. Samen met drie enorm getalenteerde jonge muzikanten bassist Sem Christoffel, drummer Mart Nijen Es en zanger Jan Hoving brachten zij dit jaar hun debuutalbum “Moonkings” uit.  En dat werd direct gevolgd door een Europese tour. Maar ook Amerika en Japan werden aangedaan.

Een album dat vol dynamische, explosieve en strakke jaren 70 tot -nu -rock staat.  Lust for Live noemde het album nog “De comeback van het jaar”. Maar vooral live zorgt Vanderberg’s Moonkings met een enorme dosis energie, explosiviteit, loepzuivere zang en ongekend speelplezier voor een waar spektakel .

Als support komt de Enschedese band The Road Home mee naar Breda. ‘Springsteen-anthem-punkrock’ volgens eigen zeggen. In 2013 uitgeroepen tot 3FM Serious Talent brengen deze vier heren met hart en ziel  aanstekelijke rock&roll.

Meer info en kaarten: http://www.mezz.nl/programma/

Deel: