Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Donderdag 11 december: Waylon/ Tivoli Vredenburg Utrecht

Waylon is de artiestennaam van de Apeldoornse zanger Willem Bijkerk. Met drie albums op zijn naam waaronder het dit jaar verschenen ‘Heaven After Midnight’ en als Nederlandse afvaardiging voor het Eurovisiesongfestival dit jaar met Ilse de Lange als de Commen Linnits (waar ze tweede werden), heeft hij zijn sporen in de Nederlandse muziek al even verdiend. Dit jaar wint hij ook nog de Herman Brood Award als de “meest rebelse figuur van 2014”.

Waylon staat bekend om zijn soulvolle stem die op de eerste twee platen terug te horen is. Met het nieuwe album slaat hij een nieuwe weg in met country, blues, rock-‘n’-roll en soul elementen. . De plaat heeft vooral muzikaal meer diepgang dan de vorige albums. ‘De plaat die ik altijd heb willen maken’, aldus Waylon zelf. Countryrock, rauw met een gevoelig randje. Zijn spraakmakende optredens staan garant voor een flinke, prettige dosis energie. Met zijn al even enthousiaste begeleidingsband doet hij vanavond Utrecht aan.

Let wel: er is geen voorprogramma, Waylon begint om 20:30.
 

Meer info en kaarten: http://www.tivolivredenburg.nl/nl/

Deel: