Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Maandag 8 december: Bryan Adams / Ziggo Dome Amsterdam

In 2012 deed rockzanger Bryan Adams Nederland voor het laatst aan met een concert in de Kuip in Rotterdam. Nu twee jaar later doet hij met zijn voltallige band is hij terug voor een eenmalig concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. Adams solocarrière begon in 1980. Zijn grootste successen behaalde Adams begin jaren 90. Hij scoorde in die periode verschillende hits zoals “Run to you” en Summer of ’69. Zijn single (Everything I Do) I Do It for You werd een wereldwijde nummer 1-hit, ook in Nederland. 30 Jaar geleden bracht hij zijn tot platina bekroonde album ‘Reckless’ uit die hem de internationale doorbraak bezorgde. Om dat te vieren is Adams nu begonnen aan een nieuwe tour die hem naar Amerika, geboorteland Canada en Europa voert.

Adams staat bekend als een gepassioneerd en energiek artiest die het publiek met zijn schorre stem , uithalen en stevige muzikale ondersteuning weet op te hitsen. Bryan is zo’n man die de eeuwige jeugd lijkt te hebben want hoewel inmiddels wel wat grijzer, heeft hij aan temperament en overtuiging niets ingeboet.

Meer info en kaarten: http://www.ziggodome.nl/

Deel: