Hoppa … we kunnen weer rock ’n rollen, want de opvolging van de succesvolle eerste editie van het evenement ScumBash is aangekondigd. Op 28 februari 2015 kunnen de haren in de brillo cream en de beentjes van de vloer.

De eerste bevestigde namen zijn Monster Magnet, The Exploited, Batmobile en Four Headed Dog. Meer namen zullen spoedig volgen.

ScumBash wordt georganiseerd door Schorem Haarsnijder en Barbier in de markante Van Nellefabriek. Een evenement voor de liefhebbers van outlaw country, psychobilly, punk en rock ’n roll. Naast de muziek is er een barbiershop aanwezig (men only!!). De dames kunnen zich laten verwennen door vintage mode & hair stylisten. Voeg daar de nodige hapjes en drankjes bij in combinatie met de muziek en de sfeer van dit unieke evenement is gezet.

De voorverkoop start op zaterdag 15 november om 10:00 met de Early Birdtickets.

Deel: