Time Warp maakt aardig wat golven. Al twintig jaar produceert het techno event uit Mannheim de meest innovatieve en creatieve momenten in het nachtleven, dit jaar draait alles om het vieren van deze unieke verjaardag. Dat gaat ook worden gemerkt op Time Warp NL, zaterdag 6 december in de Jaarbeurs, Utrecht, waar het 20-jarig bestaan van deze internationaal beruchte rave centraal staat. Early Bird tickets zijn nu in de verkoop gegaan!

Zonder twijfel is 2014 een aardige mijlpaal voor de liebe leute van Time Warp. Niet alleen viert het jaarlijkse spektakel in de Maimarkthalle van Mannheim zijn 20e verjaardag, voor de eerste keer is het evenement ook overzees gegaan met een editie in Buenos Aires, Argentinië. Na meerdere grootschalige spin-offs in Italië en Nederland luidde dit Zuid-Amerikaanse avontuur een nieuw tijdperk in voor de Time Warp-nachten –vanaf nu wordt de boel alleen nog maar ‘bigger and bolder’.

Ambitieuze woorden die ook effect hebben op Time Warp NL. Het evenement is op eigen kracht al uitgegroeid tot iets bijzonders, ondertussen geldt het in Nederland als jaarlijkse hoogmis van wat de hedendaagse techno te bieden heeft, met steevast opvallende line-ups en shows gedreven door nieuwe technologie. De zevende editie van Time Warp NL, zaterdag 6 december in Utrecht, gaat weer een stapje verder, Time Warp’s 20th Anniversary Tour bereikt hier namelijk zijn climax.

Meer info hierover volgt binnenkort. Verwacht in ieder geval een line-up van zowel Nederlandse als internationale allure, evenals nieuwe, innovatieve designs en lichtshows. Geen loze beloftes, Time Warp gaat het jaar op gepaste rave-wijze afsluiten! Om de bal aan het rollen te brengen zal het programma bekend worden gemaakt via Thunderclap, een crowd speaking platform waar Time Warp-gangers zich kunnen aanmelden om de volledige line-up te achterhalen. Zodra 2.000 deelnemers zich via social media hebben aangemeld worden alle optredende dj’s en live-acts (ergens begin september) naar buiten gebracht.

Tickets
Early Bird tickets zijn vanaf 1 september in de verkoop gegaan op www.time-warp.de. Er is een beperkt aantal van deze lager geprijsde toegangskaarten beschikbaar, daarna gaan de reguliere tickets in de verkoop. Deze reguliere kaarten kunnen overigens ook worden aangeschaft via een zogenaamd ‘termijnplan’, waarbij je slechts een aanbetaling doet en de rest van het bedrag pas vlak voor het evenement betaalt. Zonder twijfel een makkelijke manier om toegang tot Time Warp NL dit jaar zo snel mogelijk veilig te stellen.

Time Warp NL
Zaterdag 6 december
Jaarbeurs Utrecht

Deel: