Sinds 14 mei speelt Vis à Vis het theaterstuk PICNIC op haar nieuwe locatie te Almeerderstrand. Na 8 weken uitverkochte voorstellingen, besloot Vis à Vis met 5 weken te verlengen. Op 16 augustus betrad de 30.000ste bezoeker de nieuwe locatie. Dit is een record voor Vis à Vis. Nooit eerder kwamen er zoveel bezoekers in één seizoen. Kenny was de 30.000ste bezoeker en ontving van zakelijk leidster Klaartje Wierbos een oorkonde en bloemen. Kenny en haar vriend Sander werden op speciale wijze onthaald op het terrein en kreeg VIP plaatsen op de tribune. PICNIC van Vis à Vis speelt nog tot en met 7 september op het Almeerderstrand.

Vis à Vis heeft zich de afgelopen 24 jaar meester getoond in uniek theater spektakel in de openlucht. Luchtige comedy, verbluffend spektakel en vernuftige verhaallijnen leiden het publiek met een knipoog langs de afgrond van zware dilemma’s. In al het theatrale geweld blijft de kleine menselijke maat de hoofdrol spelen. Sinds 1990 heeft Vis à Vis in tal van producties de grenzen van buitenspektakel opgezocht en daarmee heeft ze een groot publiek van Stockholm tot Wellington weten te verrassen.

Foto (c) Remco Brinkhuis

Deel: