Zaterdag 23 augustus 2014 staat het Mortelveld in Eersel weer volledig in het teken van Paperclip Festival! Met deze zesde editie wordt alles weer uit de kast getoverd om er een fantastisch evenement van te maken. De kaartverkoop breekt alle records. Het thema dit jaar van Paperclip Festival is GAME ON: Dompel je onder in een wereld van 8-bit computerspellen, gezelschapsspelen en puzzels. Veel wordt nog niet verraden maar kom op tijd zodat jij het optreden van Gaston en zijn lieftallige assistente niet gaat missen. Bij hen maak je kans op vette prijzen zonder dat het je iets kost. Hoe? Door gewoon mee te spelen. Makkelijker kan niet.

Maar… Er is nog veel meer te beleven. Ga op de foto met het creatieve duo BALF of win de stoelendans bij AddyHaddy. Laat je vastleggen met de Monopoly Man of versla je vrienden met een ouderwets potje ‘Findit’ op de Photoplay. En dat is nog maar een tipje van de sluier.

Het programmaboekje is voor iedereen beschikbaar bij binnenkomst op het festivalterrein. Hierin staat precies aangegeven welke artiesten hoe laat draaien zodat je geen enkele artiest hoeft te missen. Daarnaast is de timetable ook online te vinden op de website & social media. Voor het volledige overzicht van optredens check dan ook onze website of social media. Hoge verwachtingen zijn er met name van D-wayne, het 19-jarige supertalent die de hele wereld rondreist met zijn muziek. Dit jaar alweer voor de vierde keer op Paperclip! Daarnaast gooit oud-Veldhovenaar Ferreck Dawn op dit moment hoge ogen met zijn hit ‘Love Too Deep’, die airplay krijgt op o.a. Radio 538, Slam!FM en BBC Radio 1. Wij zijn er trots op dat ze dit jaar weer op Paperclip Festival draaien. Daarnaast is er dit jaar ook voor het eerst een optreden van een live zanger. Niemand minder dan Zanger Bas komt een uur zijn stemkunsten vertonen in de area van feestkoning AddyHaddy. Komt dat zien, komt dat zien!

Het Paperclip Festival vindt op zaterdag 23 augustus 2014 van 12.00 – 23.00 plaats op het Mortelveld in Eersel. Line-up: D-wayne, Puinhoop Kollektiv, Francois, Rob & MC Joe, Ferreck Dawn, Puresang, Cursed P, AddyHaddy, Zanger Bas e.v.a.

Deel: