Met Home Grown ontdek je in een ongedwongen sfeer (met een biertje erbij!) hét jazzgeluid van morgen. De beste jonge, muzikale talenten uit Rotterdam (en verder) staan op het BIRD-podium om hun toekomstmuziek te laten horen. In september presenteert BIRD we de volgende muzikanten:

Do. 4 sep.: City Safari Blue
City Safari Blue bestaat uit Kems en Ro, twee door soul, funk, jazz, dance en wereldmuziek beïnvloede producers-muzikanten. Samen maken ze al zes jaar muziek, van meeslepende akoestische nummers tot swingende dansvloervullers. City Safari Blue speelde al op Dunya, North Sea Round Town, Groningen Jazz en ons eigen BIRDfest.

Do. 11 sep.: Music Matters presents Hero Hero
Het Keuls-Rotterdamse Hero Hero is een muzikantencollectief dat terug in de tijd is gegaan om iets aan de frequentie en vibraties van deze stervende planeet te doen. Hun woorden. Daar merk je gelukkig niets van als ze hun hyperelectrofunk, versmolten met downtempo housebeats en een hele hoop synth ten gehore brengen. Met hun vreemde en intrigerende geluid zullen deze tovenaars de forces of evil blijven bestrijden. Of in ieder geval een onvergetelijk optreden weggeven.

Do. 25 sep.: Jeruma
De Rotterdamse singer-songwriter en producer Jeruma trakteert BIRD voor de tweede keer op zijn soulvolle songs, waarin je invloeden van mainstream pop, (neo-)soul, folk en jazz vindt. Bijgestaan door zijn band wordt dit live een afwisselend zwoel, upbeat of gepijnigd, maar immer groovend geheel.

Wanneer: (bijna) iedere donderdag
Aanvang: 21.30 uur
Waar: BIRD, Raampoortstraat 26, Rotterdam
Toegang: gratis
Meer info: www.bird-rotterdam.nl

Deel: