Er bestaat een plek waarvan niet duidelijk is of zij door mensen handen is gecreëerd of dat er boven-natuurlijke krachten in het spel zijn. Maar zij bestaat. En u kunt in haar geloven. In dit gebied is ooit een een magnetisch veld gemeten – met een zeer hoge stralingsfrequentie. Er wordt beweerd dat zij ons in contact brengt met onze diepste intuitie. Op dit gebied wordt een aantrekkingskracht uitgeoefend op mensen die hopen daar antwoorden te vinden.

Maar wat er precies gebeurt zodra men met De Zone in aanraking komt kunt u enkel en alleen zelf ervaren. En hiervoor moet u wel in staat zijn écht bij uzelf naar binnen te kijken en het aandurven om De Zone uw onderbewustzijn te laten weerspielen. Alleen dan zal zij zich aan u openbaren.

Na Sweet Dreams, de eerste theatervoorstelling in Nederland die een hele nacht duurde, komt Alexandra Broeder met een nieuwe unieke theatrale installatie met een afwijkende tijdsduur. De Zone is een verhaal waarin je zelf de hoofdrolspeler bent. Een verhaal dat zich afspeelt op de vertrouwde plekken van je dagelijkse leven, maar ook op verschillende locaties in de stad. Een verhaal dat zich niet in een dag laat vertellen. Welkom in de Zone.

Speeldata
Amsterdam —> ma 22 sept t/m vr 24 okt 2014
Den Haag —> di 28 okt t/m vr 28 nov 2014

Kaartverkoop start vanaf 18 augustus via een website die speciaal voor dit project in het leven wordt geroepen.

Foto (c) Frank de Ruiter

Deel: