Op 20 augustus aanstaande vliegt Jan Smit samen met 50 prijswinnaars naar het prachtige Marmaris in Turkije. In deze zonovergoten badplaats vindt op 21 augustus de exclusieve presentatie van Jan zijn nieuwe album ‘Jij & Ik’ plaats. De populaire Nederlandse artiest zal in de warme avondzon een intiem concert verzorgen, waarbij hij onder andere nummers van zijn nieuwe album live ten gehore zal brengen.

De keuze om het album te presenteren in Marmaris vindt Jan een logische stap: “Het is het zomerseizoen en veel mensen zijn op vakantie, dus waarom niet het album presenteren in Turkije, het meest populaire vakantieland van Nederland!” Door deze actie biedt Jan zijn fans de mogelijkheid om even samen met hem op vakantie te gaan. “Het creëert een persoonlijke band”, aldus Jan.

jij en ik Jan SmitDoor aankoop van het album via Jan’s website, www.jansmit.com, kan er kans gemaakt worden op de 5-daagse reis naar Marmaris inclusief de albumpresentatie en zijn optreden én een verblijf in een luxe vijfsterren hotel op basis van All Inclusive.

Het album Jij & Ik is de opvolger van het album Vrienden, dat in 2012 uitkwam en goed was voor platina en drie nummer één hits. De gelijknamige titelsong van het nieuwe album zal op 8 augustus verschijnen als eerste single. Hoe deze song en de rest van het album tot stand is gekomen, is te bekijken via de docusoap op Jan’s You Tube kanaal. In het najaar vervolgt Jan zijn theatertournee.

Deel: