Itchy Feet, het festival dat van 5 tot 8 september zou plaatsvinden op de Beekse Bergen in Hilvarenbeek is voor onbepaalde tijd uitgesteld. Ondanks een groeiende achterban en een flinke promotiecampagne zijn er niet voldoende tickets verkocht. Er is meer tijd nodig om de benodigde community op te bouwen en het concept door te ontwikkelen. Onder de huidige omstandigheden is het voor de betrokken partijen helaas onverantwoord om het festival in september al doorgang te laten vinden. Itchy Feet richt zich op creatievelingen en vrije geesten die de ruimte krijgen hun eigen festival te bouwen. Dat wat de bezoekers en founders organiseren kan gezien worden als de line-up. Er wordt komende tijd gewerkt aan een stabiele basis waarbinnen Itchy Feet een vervolg kan krijgen. Alle mensen die in het bezit zijn van een ticket krijgen binnen twee weken het aankoopbedrag (inclusief transactie- en servicekosten) geretourneerd.

Deel: