‘Light Up My Life’ is de tweede officiële single van het Novastar album ‘Inside Outside’ dat maart jl. uitkwam. Ter promotie van zijn nieuwe single komt Joost Zweegers (Novastar) eind deze week naar Nederland. Op vrijdag 4 juli zal hij eerst op bezoek gaan bij Evers op Radio 538 en daarna zal hij te horen zijn in de Roodshow bij Radio 2. Op 5 juli zal Novastar afreizen naar de studio van Cappuccino (Radio 2) en op 7 juli staat de ochtendshow van Giel Beelen bij 3FM op het programma en ’s avonds zal hij te horen zijn bij het Radio 1 programma Met Het Oog Op Morgen.

Voor het album ‘Inside Outside’ strikte Novastar een serieuze grootheid: John Leckie , producer van Radiohead’s The Bends, MUSE’s Showbiz, Origin of Symmetry en het titelloze debuutalbum van The Stone Roses. Samen met Leckie maakte Zweegers zijn warmste album tot dusver. Novastar stond afgelopen weekend nog op het Naked Song Festival te Eindhoven, 5 juli is hij te zien op festival de Beschaving te Utrecht en op 10 augustus staat hij in het Bostheater in het Amsterdamse Bos.

Foto Hans Kreutzer/Maxazine

Deel: