In 2010 vierde punkband Bad Religion haar 30-jarige jubileum. 20 albums verder staan ze op woensdag 25 juni in het nieuwe TivoliVredenburg, om de Ronda op haar grondvesten te doen schudden!

De Californische band Bad Religion bestaat op dit moment uit de volgende bandleden: zanger Greg Graffin, bassist Jay Bentley, de gitaristen Brett Gurewitz, Mick Dimkich en Brian Baker, en drummer Brooks Wackerman. Greg, Jay en Brett zijn de oprichters van Bad Religion in 1979, en zij hebben nog samen op de middelbare school gezeten!

Hun laatste album ‘True North’ uit 2013 is geschreven door zowel Greg Graffin als Brett Gurewitz: 10 door Greg, 6 door Brett. Een totaal aantal van 16 nummers, op hun 16de studio-album. Het kortste lied duurt 1:01 minuten, het langste (een uitzondering) 3:50 minuten. Bereid je voor op een dosis punk!

Voor meer info en tickets: website TivoliVredenburg

Deel: