Over krap twee weken is de aftrap van het WK voetbal en het lijkt wel of iedereen met een beetje zangtalent nog snel een oranjesingle uitbrengt. Omdat deze singles logischerwijs bijna geen airplay krijgen is er vanaf deze week een gat in de markt gelanceerd: WK-radiozender bij My Radio.

De laatste weken is de nationale hitlijst al opgeleukt met singles van Johnny de Mol en Jan Smit, Gerard Joling, Wolter Kroes, Rene Froger. Maar zelfs Jamai met Tijl Beckand en Ruben van der Meer hopen een slaatje te kunnen slaan uit het WK. Om al deze nummers toch een platform te geven is bij My Radio ruimte gemaakt voor een station met non-stop voetballiedjes en (inter)nationaal voetbalnieuws. Deze week mocht niemand minder dan realityster en oud-voetballer Andy van der Meijde het station openen door de eerste plaat in te starten. Een betere openingsplaat dan zijn eigen single ‘Wij Zijn De Kampioen’ was ondenkbaar.

WK Radio is het enige online radiostation met volledige focus op het WK. Op het station zijn alle WK-hits te horen. Luisteraars kunnen WK Radio ook personaliseren, door nummers te liken en/of skippen. De techniek achter MyRadio onthoudt dit voor de volgende wedstrijd.

Deel: