Aanstaande zaterdag 31 mei 2014 staat de jonge afro-indierock formatie uit Eindhoven, Hunting The Robot, in Paradiso. Een EP (Our Ocean Is Illuminated) en een single (Get Pregnant) brachten de band bij De Wereld Draait Door, 3FM, op het podium met Kensington en Go Back To The Zoo en in talloze zalen. Dit jaar stonden ze op Bevrijdingsdag op het hoofdpodium in Haarlem en speelden ze voor ruim 10.000 man. 31 Maart is hun debuutalbum ‘Celebration Moderation’ uitgekomen en dit vieren ze aanstaande zaterdag met een show in onze hoofdstad.

Foals, Yeasayer, Fela Kuti noemen ze zelf als inspiratie, maar dan wel op z’n Eindhovens. De mannen met de prachtige hairdo’s namen hun album zelf op en namen daar de tijd voor. Diepe warme sounds, uitgewerkte funkpatronen en doordachte zanglijnen zijn samengesmeed tot misschien wel het beste indie album dat ooit verscheen in de lichtstad. 2014 is mooi jaar voor deze jagers en hun fans!

Deel: