De eerste namen voor het qua locatie in ieder geval mooiste festival van Nederland deBeschaving zijn bekend. Op zaterdag 5 juli treden in de Botanische Tuinen in Utrecht in ieder geval de volgende bands op: de band Jett Rebel waarvan de flamboyante zanger Jelte Tuinstra ook wel de jongere Prince genoemd wordt, singer-songwriter Blaudzun met zijn mooi onderscheidende stem, de in Berlijn woonachtige Thomas Azier die ons electropop brengt en de band Chef’Special met de charismatische zanger en rapper Joshua Nolet.

Naast muziek is de randprogrammering altijd zeer de moeite waard, her en der over podia verspreid, en tussen de bloemen, planten en bomen vind je ook zo maar weer allerlei kleinere intieme acts, die op dit moment nog niet bekend zijn. Het kennisprogramma bevat knappe koppen als Hans Clevers (KNAW) en Anne Soldaat (Daryll-Ann), maar ook hier zullen in de loop van de tijd nog namen aan toegevoegd worden.

De zogenaamde  ‘Gouden Tickets’ waarmee je naast het het festivalterrein ook toegang krijgt tot een exclusief backstage optreden, zijn in no-time uitverkocht, maar er zijn uiteraard nog wel tickets te koop, waaronder twee typen tickets speciaal voor groepen, voor dit mooie festival in de Botanische Tuinen op de website van festival deBeschaving.

Deel: