In 1999 ontstond de band Transatlantic. Een superband bestaande uit:  Roine Stolt (The Flower Kings), Pete Trewavas (o.a. Marillion), Mike Portnoy (Dream Theater) en Neal Morse (Spock’s Beard). Dat zijn geen kleine namen, kan ik u wel vertellen.

De eerste maanden van dit jaar zijn ze op toernee, waarbij ze vele grote zalen in Amerika, Zuid-Amerika en Europa zullen aandoen. Waaronder ook 013 in Tilburg. Op donderdag en vrijdag 13 en 14 maart geven de heren acte de présence.
Dat belooft een fantastische avond te worden. Fantastisch, wat ik u brom. En dat zeg ik niet alleen omdat ik er ook bij mag zijn, maar gewoon. Omdat het zo is.

Komen, dus!

Donderdag 13 maart 2014
Vrijdag 14 maart 2014 (uitverkocht)
Locatie: 013 Tilburg – Jupiler zaal
Aanvang: 20:00 / zaal open 19:00
Tickets € 42,50 (excl. service- en transactiekosten)
www.013.nl
Deel: