Begin deze week werden de Grammy Awards uitgereikt. BNN zendt een registratie uit van de show, gepresenteerd door rapper LL Cool J. Optredens waren er van onder anderen Katy Perry, Metallica, Daft Punk en Beyoncé. Grote winnaars waren Daft Punk en hiphoppers Macklemore & Ryan Lewis. Beyoncé heeft samen met Jay-Z tijdens de Grammy’s een optreden gegeven waar het publiek nog van siddert. De wereldster maakte het op een gegeven moment per ongeluk wel heel sexy.

‘Nipplegate’
Beyoncé liet tijdens de Grammy’s haar hit ‘Drunk in love’ horen. In niets meer dan een klein stoeipakje en hoge hakken kronkelde de zangeres op een stoel terwijl ze het nummer zong. Later kreeg ze versterking van haar echtgenoot Jay-Z. Het optreden werd (onbedoeld) wel heel sexy. Het leek erop of Beyoncé het publiek trakteerde op een ‘nipple slip’, maar niets bleek minder waar. Haar tepels waren afgedekt met zogenaamde tepelplakkers, die af en toe duidelijk zichtbaar waren tijdens het optreden.

Winnaars
Het Franse dj-duo Daft Punk won prijzen voor onder meer single van het jaar (‘Get lucky’) en album van het jaar. De twee traden ook op tijdens de show, samen met Pharrell Williams. Andere optredens waren er van onder anderen Katy Perry, Metallica en Lorde. Die laatste singersongwriter was afgelopen jaar een opvallende nieuwkomer in de hitlijsten. De Nieuw-Zeelandse zangeres scoorde wereldwijd een enorme hit met ‘Royals’. Voor dat nummer kreeg ze de prijs voor lied van het jaar, en ze bracht het ten gehore op het podium. Ook Robin Thicke trad op. Hij scoorde wereldwijd een grote zomerhit het afgelopen jaar met ‘Blurred lines’.

The 2014 56th Annual Grammy Awards, 20:55 – 23:35 uur, Nederland 3

Deel: