Dit nieuwe festival, wat plaats gaat vinden in oktober in Assen, biedt naast muziek in de avond ook auto en motorraces in verschillende klassen aan. Muziek uit de jaren tachtig en negentig worden vooraf gegaan door spectaculaire wedstrijden tussen diversen landen waaronder Nederland, België, China,  Zweden en Duitsland. Zij strijden met de MW-V6 pickup’s, Legends Cars, european Stock 600 en 1000, en het parade paardje de FA1. Het hele weekeinde is geschikt voor de hele familie om te genieten van auto’s, muziek, fashionshow en natuurlijk eten en drinken. Totaal gaan er 10 keer geracet worden  in heel Europa en de finale vind dan in Nederland plaats.

Live muziek

Op vrijdagavond begint het muziekfestival met ” Vier de jaren ’80 & ’90 met The Hoff “, gepresenteerd door David Hasselhoff , de wereldberoemde Amerikaanse acteur, en met inbegrip van een verscheidenheid van bekende internationale kunstenaars . Het feest eindigt op zaterdag met een line- up van de populaire dj’s.

De artiesten die al bevestigd dat zij zullen optreden, zijn :

– 2 Unlimited

– Twenty4Seven

– Turbo B / Snap !

– DJ Sash!

– Kim Wilde

– Nik Kershaw

– Samantha Fox

– Rick Astley

– Vengaboys

Zaterdag wordt afgesloten met een dance evenement met DJ’s als Showtek en Jacob Van Hage als Resident DJ worden gesloten .

Deel: