Het Belgische 4-daagse muziekfestival Dour vind dit jaar voor de 26e keer plaats, en wel van 17 – 20 juli. Het motto van Dour: 5 Days of Love & Alternative Music! Een zeer divers festival met meer dan 7 gigantische tenten, waar je minimaal een keer in je leven naar toe geweest moet zijn. Alle verschillende soorten muziekstromen staan hier. Tot op heden zijn de eerste 23 namen bekend gemaakt, en wel de volgende: Baauer, Mr. Oizo, Noisia, Shantel & Bucovina Club Orkestar, Steel Pulse, Connan Mockasin, The Underachievers Official, Kölsch live, Claptone, Daniel Avery, DJ Rashad & DJ Spinn, Goldie, Klingande, High Tone, Intergalactic Lovers, 65daysofstatic, Onra live en SHIGETO.

In de loop van de maanden zullen de resterende 185 (ja, je leest het goed!) acts bekend gaan worden: Maxazine zal je hiervan op de hoogte houden, maar je kunt ook tussentijds eens kijken op de website van Dour.

Deel: